5 Scuze Când Nu Vrei Website 1024 683 PrimPlan
importanța unui website realizat în mod profesionist

5 Scuze Când Nu Vrei Website

5 Scuze când nu vrei website pot părea prea puține. Însă această listă a fost creată în baza celor mai comune motive.

Sunt prea nesemnificativ să îmi fac un website și nici măcar nu am un buget pentru așa ceva.

Cu atât mai bine că ești la început sau ai o afacere mică; ori o practică pe care abia acum începi s-o dezvolți. În online, de la o simplă pagină de prezentare, până la un site ce conține multe paginii, categorii și blog; te poți prezenta sau promova. Te faci cunoscut și promovezi micul tău brand, căpătând notorietate; câștigând încrederea vizitatorilor ce se pot transforma foarte bine în clienți și, nu în ultimul rând; poți să fii accesat de un public la care poate nici nu te-ai gândit că poți ajunge.

Am destui clienți, așa că nu-mi trebuie și website.

Într-adevăr, poate că tu consideri că e destul ceea ce faci; dar te-ai gândit că pentru clienții tăi este nevoie să ai datele de contact și orarul de funcționare la zi? Astfel le facilitezi o comoditate de care se vor putea bucura atât ei, cât și viitorii clienți.

Știu eu pe cineva care a zis că-mi face pe gratis.

Ideea de a te baza pe un cunoscut să îți construiască site-ul; e la fel de proastă ca cea în care îți chemi vecinul bun la toate să îți facă reparații. Dacă acesta este cazul ar trebui să știi că un website gratis; se face pe o platformă care oferă această posibilitate. Acesta fiind gratuit este limitat la o mână de elemente; iar posibilitatea de personalizare este atât de limitată încât, ai șanse să îți regăsești site-ul și pe la alții. Niciodată nu vei apărea în motoarele de căutare pentru că nimeni nu se ocupă gratis de optimizarea site-ului tău. Vei reuși doar dacă ești dispus să înveți un domeniu nou și să îți faci totul singur; pierzând timp activ pe care să-l petreci cu clienții.

Clienții noștri nu utilizează tehnologia asta.

Aceasta este probabil cea mai învechită preconcepție. Ce uită cei care folosesc astfel de afirmații este că oamenii au tehnologia la degetul mic. Majoritatea își folosesc telefonul sau tableta pentru a intra pe website-uri: pentru a verifica detaliile despre un mic antreprenor; pentru a primi indicații în trafic; pentru a-și monitoriza activitatea de pe rețelele de socializare sau a urmări alte persoane din online. Această scuză este mai mult decât ridicolă rostită de cineva cu un domeniu de activitate ce implică clienți activi.

Nu vând nimic online și nișa mea nu are nevoie de un website.

Nu trebuie neapărat să vinzi ca să fii prezent online. Nimic nu este mai greșit decât ideea că trebuie să fii magazin pentru a avea nevoie de un website.

Acestea fiind spuse încheiem aici această serie și deschidem una nouă data următoare.