Împărtășind cunoașterea pe care o ai, te transformi: devii super-erou.

Cu astfel de gânduri în minte este imposibil să nu încercăm să fim super-eroii celor mici, aflați la început de drum pe calea dezvoltării website-urilor. Știm cât de greu a fost anul 2020 pentru majoritatea deținătorilor de bussiness. Mai ales că, în condițiile lipsei unui sprijin, a unor idei și mai ales a unei modalități de implementare, pe fondul unei lipse de adaptare, din partea celor aflați în branșa lor decenii la rând, multe afaceri au căzut, prea puține au devenit flexibile și s-au îndreptat către mediul online, iar un procent modest a reușit să se mențină abia pe linia de plutire.

Ceea ce dorim să spunem cu aceste cuvinte despre noi este că digitalul și mediul online nu mai pot fi date la o parte și ignorate. Este suficient să menționăm că mari companii cu vânzare exclusiv online au înflorit pe perioada carantinei impuse din 2020, pe când mulți întreprinzători mici și mijlocii au fost nevoiți să își închidă obloanele din lipsă de perspectivă și cheltuieli nesustenabile.

În acest context, intervine echipa Primplan, cu materiale bine documentate bazate pe experiență, cu ultimele noutăți ori recomandări, dar și cu o bază serioasă de cunoștințe din cadrul domeniului dezvoltării website-urilor. Alături de noi pornești pe un drum fără de întoarcere, în care vei înțelege necesitatea unui website, vei putea face comparația între un site construit gratis și unul plătit, dar mai ales vei avea uneltele de decizie prin care tu îți stabilești ce este mai important pentru tine și afacerea ta.

Eu sunt Andreea, deținătoarea acestui site și am în domeniu peste 15 ani de studiu, ceea ce mă recomandă pentru o opinie autorizata în privința oricărui subiect din sfera digitală.

Acestea fiind spuse, mi-a părut bine să ne cunoaștem și te invit să parcurgi în continuare articolele mele.