Toapele se dau doamne…

Acesta este un topic care m-a pus mult pe ganduri si la care lucrez de ceva timp, insa nu am stiut cum s-o dau ca sa nu sune atat de urat, dar nu-mi pasa, pana la urma nu pot scoate curata o pata veche.

Vedem prea des, femei care nu se respecta pe sine, care se injosesc pentru barbati. Vedem femei care daca s-au maritat cred instant ca au devenit doamne. Titulatura de “fa” nu le mai place.

Pana mai ieri, pipirita o ardea prin fata blocului mestecand guma, fumand o tigara si scurgandu-i-se ochii dupa vreun “smecheras” de cartier, iar acum ca a bagat-o in seama “un fraier cu bani” se crede doamna daca el ii tine portiera cand urca in bmw-ul ala tunat, dar care l-a costat maxim vreo mie de euro si aia imprumutati sau in rate.

Daca te duce la mall sau iesi la o cafea pe centrul vechi esti clar doamna. Cine, pana mea e mai smechera ca tine? Tu ti-ai “tras” copie dupa nu-s ce geanta si ai luat un fake de trusa make-up, dar nimeni nu se prinde. Cum nu s-au prins nici ca porti parfum fake. Dar draga mea, tu esti falsa cu totul. O palida copie nereusita a unui original pe care nu stii nici macar sa il joci corect.

Vezi tu, pisi draga, doamna nu devi peste noapte. Doamna te nasti, te cultivi si infloresti.

O doamna nu are nevoie de confirmari si afirmari. O doamna este subtila ca adierea vantului de primavara. O doamna nu are nevoie sa ridice vocea pentru ca prezenta ei sa se faca simtita, ea se face remarcata doar prin a fi.

Mai citeste si tu cate ceva, pisi si vorbim cand inveti sa te respecti!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *