Relatii esuate – Relatii predestinate

Barbat sau femeie, nu conteaza. Ambii sunt la fel, desi, pe alocuri, diferiti. Si unii si ceilalti inseala, mint, se ascund si au relatii paralele. Cand intrebi de ce, multi raspund divers si gasesc cele mai stupide sau cele mai elaborate raspunsuri. Nu raspunsul conteaza si nici rezultatul. Fa-ti o introspectie, asculta-ti instinctele. Ele ce spun?

Te agati de o relatie pentru siguranta, confort, perspective, interese sau pentru placerea asocierii. Esti fericit/a? Nu sunt multi cei care pot raspunde cu sinceritate ca au atins fericirea conjugala, relationala, emotional-spirituala.

In final, tot noi suntem vinovati pentru nefericirea noastra, dar hai sa fim responsabili, mai bine. Responsabili de propria noastra fericire. Esti fericit doar cand intalnesti persoana predestinata, cea care ti-a fost alaturi inainte de timp si care iti va fi alaturi si dincolo de timp, cand ne vom intoarce “acasa”. Omul potrivit este cel/a care este imaginea noastra in oglinda, persoana care este ca noi, care ne iubeste, dinainte sa ne stie si pe care o iubim dintotdeauna, fara s-o stim. Oglinda noastra ne reflecta perfect, se imbina perfect cu noi, desi diferiti pe alocuri, suntem aceeasi si ne face mai buni. Langa perechea noastra nimic nu e greu si totul se creeaza in doi.

Amore, vom fi mereu soarele si luna, unul fara altul ar face cerul trist, iar noaptea, stelele n-ar mai straluci. Amore, lanul de grau fara ploaia calda de vara nu ar mai da rod, iar pamantul ar fi sec si trist. Fara lumina, intunericul n-ar exista, caci tu ii dai contur. Inima fara iubire e trista si moare. Asa si eu fara tine, pe cerul meu ar fi nori si mi-ar fi prea dor de soare.

Ma completezi, ma ridici, ma inalti, ma inveti!

In relatii esuam pentru ca alergam dupa ce credem ca ne-ar trebui. Alege ce iti trebuie cu adevarat si vei fi fericit!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *