Pisi, nu fi curva!

Draga Pisi, iti place sa te rupi in figuri si sa postezi mii de poze cu tine, in aceasi postura invechita, cu nelipsitul botic sau semibotic, vrand sa epatezi prin atitudine (care oricum iti lipseste, ca tu oricum esti prea plata pentru a avea asa ceva), dar, a dracu’ daca ai deschide cartea aia cu care te pozezi, pentru ca, deh, e la moda si vrei sa pari culta (desi tu nu ai mai deschis o carte de cand ai dat bacul, pe care oricum mami si tati au avut grija sa-l iei).

Pisi, nu mai fi curva si lasa nuditatile pentru artisti si starlete porno (daca nu iei bani din nudurile in care te pozezi, atunci nu stiu de ce te mai vinzi si inca ieftin). Pisi draga, renunta sa mai pozezi in cineva care nu esti ca oricum nu te prinde.

Pisi, nu fi curva. Intai citeste si apoi vorbeste. Un look la moda nu te face mai doamna, cum nici oua ochiuri si cartofii prajiti nu te fac gospodina.

As vrea sa vad femeia care se imbraca in cuvinte si in conversatii spumoase, filozofand la 2 dimineata din Nietzsche sau elaborand discursuri pline de spiritualitate, incercand sa inteleaga mai bine fizica cuantica, decat sa te vad pe tine, Pisi, goala, beata si citand dintr-un blogger, pentru ca e la moda.

O femeie iti atrage atentia daca stie sa se imbrace si iti pastreaza vie atentia daca stie sa vorbeasca. Degeaba te dezbraci, tu, Pisi, ca oricum patul meu e gol si trist a doua zi, dupa ce te-am consumat. La fel de gol si pustiu ca si vorbele aiurea pe care le debitezi, incercand sa pari culta, dar tu, saraca de tine, esti o agramata care nu e in stare sa poarte o discutie decenta in limba materna (la limbi straine nici nu ma mai gandesc ca tie iti place sa le primesti, nu sa le studiezi).

Asa ca, draga Pisi, nu mai fi curva sau, daca asa vrei sa ramai, mai deschide si tu cate o carte, ca nu musca!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *