Pentru femeile tinere

Mi-ai facut inima bucati si a trebuit sa mi-o pun la loc. De fiecare data cand adunam bucatile, coseam cu ata de alta culoare, desi aceeasi, era totusi alta. Tu schimbai culoarea. Gelozia, tradarea, neputinta, indiferenta, solitudinea, euforia, toate astea erau culori.

O mica bucata din istoria femeilor tinere. Cu toate am simtit cele expuse anterior. Tanara cunoaste un barbat, cu putin mai mare decat ea, se indragosteste nebuneste, pentru ca el e altfel decat ceilalti copilandrii ce roiesc in jurul ei. El o invata ce e viata sau o invata cum e lumea lui. Ii da curaj si aripi sa poata zbura.

De aici ea devine femeie in adevaratul sens al cuvantului. El e piatra de temelie a maturizarii ei. Ea se schimba pentru totdeauna creandu-si o noua forma, consistenta si imbracand alta haina. El i-a deschis ochii si i-a aratat ca se poate si altfel.

Intr-o zi, vei realiza ca el a fost doar borna zero si iti vei numara anii altfel, te vei pretui altfel si vei privi in urma cu intelepciune, intelegere si un zambet atotcunoscator. Pentru ca tu stii ca nu trebuia sa ramana in viata ta si pentru ca el a fost maestrul care ti-a oferit lectia cunoasterii, apoi te-a lasat sa te dezvolti armonios, dar singura.

Drumul tau nu era un drum pe care sa-l parcurgi cu el. Drumurile voastre s-au despartit la rascruce si fiecare si-a urmat calea. Invata cu intelepciune mai departe si traieste cu iubire, niciodata cu ranchiuna sau regret pentru ce ar fi putut fi.

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificare anti-roboți *Captcha loading...