Pentru el nu esti potrivita

Daca ai stii ca vei suferi si vei plange o decada pana il vei intalni pe cel potrivit, ai mai incerca?

Sunt barbati care cred in noi, isi fac sperante si vise despre viitor, care niciodata nu se concretizeaza, dar ei continua cu vise frumoase despre doi. El nu e de vina ca nu stie ca nu tu esti EA.

Sunt barbati care au un zvac in ei si o licarire jucausa in privire ce te face sa vezi mii de culori si sa petreci un an ca o eterna primavara. Si tot ei sunt barbatii care nu stiu ce vor, dar incearca.

Sunt barbati care iti promit azi luna de pe cer si te vrajesc din cuvinte, iar seara te duc in pat. Maine nu vei mai auzi de ei.

Si sunt barbati care s-ar pune pres pentru tine. Astia nu au mai avut atentia unei femei (cu atitudine, blanda, buna, politicoasa, copilaroasa, etc.) Si devin catelusi enervanti de care nu mai scapi, pentru ca tu nu vrei acasa un alt covor pufos pe care sa iti odihnesti picioarele. Tu vrei un barbat cu personalitate si atitudine (a nu se confunda aceste calitati cu aroganta si infatuarea sau nesimtirea).

Si sunt barbati care inca n-au crescut. Baietei ce se cred barbati si care sunt cu mult sub nivelul tau (poate ca nici tu, femeie, nu esti vreo vedeta, dar ai intalnit macar unul care nu are ce vorbi cu tine).

Si sunt barbati cu obiceiuri sau metehne care iti fac viata un calvar. Sau poate pe astia ii mai scuzi ca , deh, sunt barbati.

Si mai sunt multe genuri de barbati ce se perinda in jurul tau, dar pe care ii uitam.

Si toti astia te parasesc sau sustin ca te-au lasat ei pe tine, dupa ce tu ti-ai vazut de drum. Dar tu nu ii lua in seama si nu pune la suflet ce spun. Pentru ei nu ai fost potrivita ca si strugurii care sunt acrii.

Cand un barbat spune ca nu esti potrivita, dar ca de vina e el si nu tu, atunci el nu e potrivit pentru tine. Daca era, atunci nu iti spunea asa ceva.

Barbatul potrivit langa femeia potrivita e doar cel care iti spune “Buna dimineata, iubito!” in fiecare zi, fericit ca s-a trezit impreuna cu tine si ca nu mai e singur.

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *