Noul an, noi rezolutii

Peste tot gasesti articole despre noul an si noile rezolutii, despre cum anul asta trebuie sa ne tinem de promisiunile facute in noaptea de revelion. Anul asta trebuie sa ne promitem ca ne vom tine de acea listuta, invizibila sau nu. Pe bune? Chiar am nevoie de un an nou ca sa ma apuc de tot ce mi-am propus?!

Nu. Nu avem nevoie de scuze, texte sau pretexte ca sa facem tot ceea ce ne dorim sau ce ne propunem. Oricand este momentul potrivit sa te apuci de sport, sa iti organizezi timpul, sa tii o dieta, sa incepi ceva nou. Nu ai nevoie de nici un articol, de prin cine stie ce revista, sau de pe vreun blog care sa iti spuna cum sa incepi ceea ce ti-ai propus in noul an.

Mai bine mai tarziu decat niciodata. Mereu ne promitem sa ne facem mai mult timp pentru ceea ce ne-am dori sa realizam, insa niciodata nu ne putem tine de cuvant.

Eu cred ca nu ar mai trebui sa iti faci planuri si sa faci, spontan sau nu, atunci cand crezi ca e momentul, vrei si poti. Nu ai nevoie de scuza asta ieftina cu noul an. Oricand este momentul potrivit pentru un nou tu si noi planuri, noi idei si noi realizari.

Fii tu asa cum esti si alege ce crezi tu ca ti se potriveste! Eu nu am sa las pe nimeni si nimic sa imi spuna cand si cum vreau sa schimb cate ceva.

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *