Mi-ai promis…

Ești într-o lume gri în care nu mai vezi frumusețea. Cândva un străin îți va deschide ușa vieții și va aduce culoare în lumea ta gri. Te vei minuna ca un copil la toate frumusețile pe lângă care ai trecut fără să le observi. Vei vedea frunza copacului în mii de nuanțe de verde și nu te vei mai sătura de minunata textură și explozia de culori a unei flori ce înainte o credeai banală. Fiecare zi o trăiești ca și cum alta n-ar mai fi. Vei pătrunde într-o lume magică și vei simți pentru prima dată minunea unui sentiment în culori.

Învață să trăiești așa, dar nu te atașa, nu te arunca în vâltoarea a ceva ce nici tu nu vei putea controla. Simte, trăiește, iubește. Fă-o frumos și curat, iar la final nu uita nici una din lecțiile învățate, pleacă cu fruntea sus și zâmbește.

Mâine va fi mai bine. Amintește-ți mereu că ai învățat să vezi și să simți în culori și forme frumoase.

Nu arde și tu ca și sentimentele tale. Lasă-ți focul să îți încălzească sângele, să simți viața, dar nu-l lăsa să te ardă și să te faci cenușă. Într-o zi nu vei mai simți toate astea, dar vei avea lecțiile învățate și vei fi o persoană mai bună decât ai fost.

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificare anti-roboți *Captcha loading...