M-am gândit mult la ceea ce aș putea să ofer pentru o primă postare. Răspunsul a fost simplu în cele din urmă. DESPRE FEMEI ȘI DESPRE BĂRBAȚI. SCURTĂ INTRODUCERE.

Așa că, nu vă pot spune decât să savurați.

Bărbații vorbesc mult despre femei când nu le au în preajmă. Pe cele mai multe le cataloghează ca fiind ușoare (doar atunci când nu obțin ce vor de la ele), altele sunt pe post de jucărie sau accesoriu pentru ei, iar cele ce nu se încadrează în tipologia lor STAS, adică cea promovată de mass-media, devin „urâte cu spume”. Aceasta a fost o perspectivă mai „înfrumusețată” din punctul de vedere al bărbatului, dar oare cum se vede prin ochii unei femei?!

Femeile. Atât de dulci și delicate, feminine și atente, atunci când un specimen masculin se află prin preajmă, dar acide și răutăcioase, pline de venin și ironice, atunci când sunt doar ele. Prețioasele se transformă rapid din domnițe inocente și neajutorate în acele vrăjitoare pregătite să îți scoată ochii. Călătoresc în haită și nu se despart de cel putin una dintre „prietene” nici măcar când se duc la baie. Cu prima ocazie ce domnișoara sau doamna, prietenă de companie, dispare din peisaj, cealaltă femeie va avea grijă să spună cel puțin o mică bârfă răutăcioasă despre propria ei surată.

„Ah!!femeile astea” -își vor spune bărbații , dar stați liniștiți domnilor că nu v-am uitat nici pe voi. Hai să fim realiști că până și bărbații au început să devină prea răutăcioși între ei. Dacă, Doamne Ferește, unul dintre ei, are o relație oficială, stabilă și dorește să petreacă mai mult timp cu domnița în cauză,atunci asta se numește în limbajul bărbaților că „a intrat sub papuc”.

Răutăți ieftine și gratuite se vor găsi de ambele părți, însă avem de-a face cu multe categorii și multe tipologii. Biserici și bisericuțe, aliniate prin baruri,birouri, în lumea reală sau lumea virtuală. Orice ai face și oricine ai fi, niciodată nu-i vei putea opri pe ceilalți să vorbească despre tine. La final, femeile și bărbații sunt reduși la statut de ființă umană care greșește, dar căreia îi place și senzaționalul, bârfa, critica, can-can-ul, elemente fără de care nu poate trăi. Suntem oameni cu toții.

Unde mai e diferența despre care s-a vorbit mereu?!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *