Calendaristic putem deja vorbi de toamnă, însă dacă e să ne luăm după vremea de afară și gradele din termometre, e încă vară. Parcă mai ieri era iarnă și mă apucam de youtube și slăbire. Între timp, lunile au trecut, iar eu am început să mă împac din ce în ce mai mult cu mine. Am început să mă iubesc mai mult, pe zi ce trece, și să îmi dau seama că această schimbare se datorează kilogramelor în minus.

Nu știu de ce, sau cum, însă toamna și iarna mă inspiră și mă motivează. Vreau să încep toamna în forță, să muncesc mai mult, să citesc și mai mult, să slăbesc mai mult, să scriu într-un ritm mai alert și să mă bucur în fiecare zi de acele lucruri mărunte care îmi plac.

Am vise noi, gânduri noi și idei pentru noi și noi proiecte, care sper să vă încânte sufletul. Până atunci sunt nostalgică după vară și oportunități de a vizita noi locuri.

Însă nu nostalgia este tema ce mă motivează, ci schimbarea de peisaj ce se întrevede odată cu apariția toamnei. Simt deja cum mă apucă o frenezie a pozelor multe și a clip-urilor filmate cu mult drag, totul într-o mare de frunze foșnitoare.

Nici nu mai spun de când n-am mai făcut un selfie de care să fiu mulțumită, ori o ședință foto bazată pe o poveste. Așa că, dragă doamnă, Toamnă, te aștept cu drag și plină de speranță.

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *