Femei puternice

Sunt femei ca un inger, sunt femei tematoare, sunt femei slabe si femei curajoase, dar sunt si femei geloase, femei posesive, femei agresive, femei vulgare, insa azi femeia e puternica. Femeia moderna e o femeie bine ancorata in lume, cu valori si principii, independenta, de multe ori mai capabila sa razbata in orice domeniu, decat un barbat. Femeia puternica este femeia care va stii sa se descurce si fara un ajutor, in orice situatie, care are inteligenta, intuitie, este dependenta de munca, dar si feminina, lasand sa se vada ca, desi isi conduce viata cu mana de fier, poarta totusi o manusa de catifea.

Femeia moderna este puternica, dar nu uita sa fie femeie. Daca o vezi a fi profesionala, formala, rigida, succinta, atunci ea isi exercita doar munca de care e atat de pasionata, insa acasa, langa omul care trebuie, este femeie. Ai ramane surprins sa vezi cum si femeia puternica este o femeie sensibila si delicata. Pentru ca este femeie acasa si doamna in societate.

Orice femeie, fie ca este puternica sau nu, se va deschide in fata celui care stie sa ii ia povara de pe umeri, fara sa o subestimeze si fara sa-i diminueze rolul pe care-l are. Barbatul potrivit va stii ca si o femeie de un asemenea calibru are nevoie de cele mai simple gesturi pentru a se simti iubita, apreciata si respectata. O imbratisare tandra, un sarut pe obraz, o cafea pe noptiera cand se trezeste, o mica surpriza cu ceva ce are importanta numai pentru ea si el.

Orice femeie are nevoie sa devina vulnerabila in bratele celui care nu va profita niciodata!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *