Decat un romantic faramat, mai bine un pragmatic intreg la cap!

Femei, tinere sau deja trecute, toate au povestile lor de dragoste puse sub lacat sau, asa cum se poarta acum, la vedere in social media, sa vada toti. Barbatii din viata unei femei sunt acelasi tip sau difera, in functie de preferinte, insa toate au avut acea relatie cu un tip romantic pe care l-au crezut printul din povesti.

Mda, atat de bun era domnul in cauza ca iti venea sa il iei acasa si sa ii faci si o droaie de copii. Vezi, tu, fiinta sensibila, barbatul care pare prea bun, chiar asa este. Nu prea bun pentru tine, ci prea bun ca sa fie real. Inainte sa te arunci cu capul inainte, cerceteaza un pic trecutul domnului, scoate-i scheletii din dulap si analizeaza-i comportamentul,temperamentul si caracterul. Daca nici astea nu te vor face sa fugi, atunci poate chiar e de pastrat, insa experienta m-a invatat ca e bun de lasat; de lasat alteia sa se spele cu el pe cap.

Alege un barbat cu simt practic, tandru si atent la nevoile tale, dar care iti ofera libertate. Atunci cand esti tanara nu realizezi, dar dupa ce treci pragul de 30 de ani, nu iti vei mai dori nimic altceva decat libertatea si spatiul tau.

Nu e nimic gresit in a iti dori libertate si sa nu te simti sufocata. Nu trebuie sa te simti vinovata pentru ca vrei si tu un timp numai al tau. Daca te respecta, te va intelege.

Decat un romantic faramat, mai bine un pragmatic intreg la cap!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *