De ce sunt bărbații de vină când înșală?

De ce femeile dau vina pe amante? Femeile, la rândul lor, sunt și ele vinovate pentru că s-au uitat pe sine. Într-o relație, nu te uiți pe tine pentru cel pe care îl ai alături.

Mult mai important e să existe o cale deschisă de comunicare și o înțelegere între cei doi pentru a-și putea rezolva orice problemă. Dar când închizi o ușă spre relația fericită, aceasta nu se va mai deschide vreodată.De ce femeile acuză bărbatul că este vinovat pentru infidelitate? Pentru că le este mai ușor să dea vina pe altul ceea ce amândoi au stricat. Unde nu mai e înțelegere, se strică totul.

Se năruie ca un castel de nisip ceea ce ați construit ca doi fraieri pe malul apei. Mai bine făceați o casă amărâtă, dar trainică, în câmp, decât să vă vedeți acum visurile spulberate.

Încrederea e cheia. Liantul este comunicarea și, fără comunicare, femeia și bărbatul devin doi indivizi care ascund lucruri, înșală, mint, trădează și în final se vor urî pentru ceea ce sunt.

Când mai vrei să îi rănești sentimentele, doar pentru că ai găsit o nouă parteneră de joacă, gândește-te dacă nu cumva, tu, ai încetat să mai comunici și să îți mai faci cunoscute dorințele și visurile.

Știu că e greu să ai încredere, dar trebuie întâi să crezi în tine și să vrei să comunici cu celălalt. În loc de reproșuri, spune ce te doare sau te nemulțumește.

Împreună puteți găsi o soluție, dar trebuie să și comunici!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificare anti-roboți *Captcha loading...