De ce se despart cuplurile?

Pentru ca nu exista armonie, comunicare si mai ales intelegere la orice nivel. E vorba de intelegerea totala. Dar oamenii se schimba si ceea ce era candva crezul comun, mai tarziu devine ceea ce va separa.

Barbatul nu se schimba niciodata, oricat de mult incearca femeia. Daca nu-ti convine, atunci de ce l-ai mai luat? Femeia se schimba cu o viteza uluitoare. Intai pentru ca devine isterica, pentru ca tu inca nu te-ai hotarat sa transformi relatia intr-una serioasa. Apoi se schimba pentru ca toate prietenele ei se marita si ea doar participa la nunti. Apoi dupa ce, in sfarsit, te convinge sa o iei de nevasta, se schimba pentru ca vrea un copil, iar dupa ce apare copilul, apar reprosurile. Reprosurile ca tu te-ai schimbat, cand de fapt, ea voia ca tu sa te schimbi in acelasi timp cu ea, iar tu ai ramas acelasi, iar ei i se pare ca nu mai esti barbatul de care s-a indragostit.

Realitatea e alta, tu ramai acelasi si incerci sa ii faci de fiecare data pe plac pentru c-o iubesti si vrei s-o vezi fericita. Ii faci toate mofturile, doar ca sa fie odata fericita si multumita cu ceea ce are. Cand copilul apare si asteapta de la tine nenumarate schimbari, este, probabil, picatura ce umple paharul. Tu nu ai vrut altceva decat s-o vezi fericita, pentru ca o iubeai, iar ea acum iti cere ceva ce tu nu poti sa-i oferi: sa te schimbi in cineva care nu esti. De ce nu te-a schimbat mai demult cu altul, daca voia sa te schimbe?

Decat sa incercati sa schimbati barbatii pe care i-ati ales, nu mai bine va schimbati voi, femeile, sau, si mai bine, schimbati barbatul cu un alt barbat care poate e mai updatat la dorintele voastre? Si continuati sa-i schimbati pana aveti barbatul-marioneta perfect.

Daca vreti o schimbare luati-va un pampalau; el va rezista si va face cum vreti voi. Nu mai dati peste cap viata barbatilor care au coloana vertebrala.

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificare anti-roboți *Captcha loading...