De ce rămânem într-o relație care nu ne face fericite?

Adesea ne trezim blocate într-o lume ce nu ne aparține. Facem alegerile greșite și ne trezim dimineața lângă un om care nu are mai nimic în comun cu noi. Sau poate trecem prin relație ca printr-un vis. Mimăm relația până în ziua în care cineva ne va pune întrebarea cheie: de ce suntem în relație cu persoana respectivă? Și atunci ne întrebăm eul interior. Oare de câte ori suntem capabile să mimăm fericirea?! Oare câte vieți se trăiesc astfel, mimând o relație, pasiuni mutuale și un trecut asemănător?! De când ne aflăm în starea asta de semi-conștiență?! Câte nopți am petrecut în compania nepotrivită dorindu-ne să ne aflăm în altă parte?! Poate în alte brațe?!

De ce așteptăm până când e prea târziu?!

Pentru că ne temem. Teama e înăuntrul nostru. Teamă de necunoscut, teamă de singurătate, teama de a avea un sfârșit și apoi un nou început lângă altcineva. Teamă de eșec. Teamă că nu suntem suficient de bune pentru alte brațe.

Ne ascundem astfel în spatele unei aparente siguranțe și trăim o viață insipidă care, poate că ne mulțumește, dar niciodată nu ne va aduce fericirea după care tânjim.

Trăiește simplu și așa cum te simți mai mult TU. Acel TU căruia nu îi dai glas decât în ceasurile de singurătate.

Fi sinceră cu tine și alege fericirea. Oricare sunt costurile.

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificare anti-roboți *Captcha loading...