De ce nu rezista relatiile?

Nu rezistam impreuna pentru ca suntem ca apa si uleiul. De cand ar trebui sa fuzionam, cand noi ne avem ca sarea in ochi?! Imi placi la inceput, dar apoi iti gasesc hibe. Nu-mi plac ideile tale si nici preconceptiile stupide, venite din strafundurile preistoriei.

Nu, dragul meu, eu nu voi accepta sa fiu cu tine ani de zile cand tu ragai a bere si eu miros a Coco Chanel. Nu voi lasa in urma visurile mele si o cariera ascendenta pentru a-ti fi tie servitoare. Daca vrei sa ma uit pe mine pentru tine atunci ai gresit persoana. Mai bine apelai la ma-ta, ca ea oricum crede ca tu esti prea bun pentru mine si numai ea stie sa aiba grija de tine.

Nu iti mai da aere de superioritate cand tu te uiti la meciuri si refuzi sa mergi cu mine la teatru, desi stiai ca avem bilete de acum o luna.

Sa nu indraznesti nici macar sa ridici mana la mine, ca s-ar putea sa ramai fara ea. Nu mai face atata scandal din nimicuri, pentru ca eu oricum nu o sa-ti dau satisfactie. Nu meriti sa ma cobor la nivelul de jos, unde te complaci.

Dragi femei, aceste tipologii de barbati, care ne fac viata mizerabila si greu de suportat, trebuie abandonati de la primul semn. Daca vreti sa va complicati viata, nu aveti decat sa ii adoptati, cu tot cu stimabila ma-sa, care va fi prezenta pas cu pas si va critica fiecare miscare a voastra. Insa, daca vreti sa evoluati, sa cresteti si sa va dezvoltati ca om, ca individ, in viata personala si profesionala, trebuie sa va pretuiti pe voi inainte de toate. Renuntati la ce va face rau si la persoanele nepotrivite voua. Nu va plafonati in situatii sau langa oameni care va fac rau si nu va ajuta sa cresteti si sa va descoperiti pe voi.

Alege, azi si in fiecare zi, un om care te ajuta sa infloresti si alaturi de care vei construi visuri si lumi. Alege in fiecare clipa un om care iti seamana, daca vrei o relatie care sa reziste vremurilor si timpului.

Exista oameni nepotriviti pentru timpuri nepotrivite, dar asta nu inseamna pentru totdeauna.

Tu esti propriul arhitect al vietii pe care ti-o construiesti. Nu lasa pe nimeni sa iti strice schitele!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *