De ce nu putem trai fara drame?

Cu toate ne confruntam cu demoni interiori. Asa suntem noi. Femei. Femeia face din orice o grija, o temere, o calamitate, o drama, un motiv de scandal, dar asta nu scuza faptul ca facem viata unui barbat insuportabila.

Daca as fi barbat as lua-o pe campii si m-as duce fara sa ma mai uit inapoi si nici nu mi-ar mai trebui vreo femeie vreodata. Asa e cand femeia face caz din nimic, cand toate maruntisurile sunt chestii extrem de importante si saracul individ trebuie sa aiba nervi sa suporte toate imbecilitatile unei femei.

Daca nu avem probleme, atunci ni le facem si facem un caz dintr-o rufa neintinsa, un vas nespalat sau o programare imaginara de cumparaturi fixata in miez de noapte, cand consortul se afla pe jumatate in lumea viselor si este dispus sa promita orice numai sa-l lasi sa isi vada in continuare de somn.

De ce nu putem trai fara drame? Viata noastra se invarte mereu in jurul senzationalului si vanam drame pe care le intampinam cu o punga de popcorn.

Parca intreaga existenta ni se invarte in jurul agitatiei si a evenimentelor. Dar de ce? Pentru ca existam fara sa traim si viata noastra e banala si anosta? Poate dar, mai bine, am cauta miracolul si extraordinarul din fiecare actiune si activitate pe care o facem intr-o zi si am lasa, mai bine, deoparte melodrama.

Pentru ca niciun barbat nu va rezista la infinit langa o femeie “nebuna”, care trebuie sa vada “un circ” live si sa-l mai si traiasca, pentru ca altfel nu e suficient de palpitant.

Parca nu e suficient ca lunar devenim un dracusor cu furca si cornite. Trebuie neaparat sa ducem la disperare barbatul si sa-i facem viata un calvar. Nu fi proasta si iubeste-l! Uita ca nu a facut ce a promis, cu siguranta are un motiv. La urma urmei, ai si tu doua maini si doua picioare.

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *