De ce ne blocăm în stereotipuri?

Oare de ce ne lovim de ziduri ale indiferenței sau, mai grav, ale obligativității? Rămânem blocați în standarde și concepții menite să ne reducă personalitatea individuală la aproape zero. Nu observăm mai mult decât se află în raza noastră vizuală.

Spunem că suntem liberi și că avem libertate de alegere. Alegem să ne educăm, să urmăm școli și să mergem la cursuri de perfecționare sau alegem să ne limităm la studii standard și apoi renunțăm. E alegerea fiecăruia. De ce am alege să ne limităm și să ne constrângem să facem parte dintr-o categorie sau alta a societății? De ce nu putem să avem personalitatea noastră individuală și să ne urmăm dorințele și pasiunile?

Fă exact ceea ce îți place și ceea ce te face fericit. Urmează visele și căile ce duc la îndeplinirea lor, oricât de greu este drumul.

Să te trezești în fiecare dimineață și să te duci să lucrezi într-un mediu pe care nu îl resimți apăsător și plin de constrângeri, să lucrezi fără să muncești cu adevărat, doar pentru că îți face o reală plăcere să extinzi pasiunile tale, este probabil cel mai minunat mod de a-ți petrece viața asta scurtă și amară în lumea ciudată din care facem parte.

Să știi, cu adevărat, că trăiești în fiecare clipă visul tău și că pasiunile tale îți aduc satisfacții dar, mai ales, că poți să te bucuri în fiecare clipă de ceea ce faci și ești plătit ca să trăiești din pasiunea ta.

Cât de minunat sună asta? Îți place? Atunci urmează calea dificilă pentru a împlini orice vis ai avea. Nu poți să obții ceea ce îți dorești dacă nu muncești pentru visul tău. Ești singura ființă în măsură să decizi pentru tine, dacă vrei sau nu să trăiești aievea cele mai ascunse gânduri ale tale.

Alege să fii TU și vei fi fericit!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificare anti-roboți *Captcha loading...