De ce insala barbatii?

Pentru ca femeile devin acrituri. Pentru ca femeia se schimba mereu si sfarseste lamentabil prin a deveni o alta femeie, pe care barbatul nu a cucerit-o, pentru ca nu o cunoaste si nici nu isi doreste, pentru ca ea nu e femeia ce i-a dat primii fiori.

Pentru ca femeia nu stie sa asculte cand si barbatul are ceva de spus sau, mai bine spus, de impartasit. Barbatul are si el nevoia de a vorbi liber cu femeia lui si sa imparta cu ea impresii si opinii sau simple reflexii. Zdrobeste-i prima incercare si va cauta in alta parte.

Amanta intelege aceste subterfugii, stie ca barbatul nu e ascultat si de asta ea il asculta, cu viu interes (pana se transforma si ea in nevasta. Pentru ca toate se viseaza neveste.)

Comunica si lasa-l sa comunice; numai atunci nu va cauta in alta parte ceea ce nu are acasa. Vorbiti cu adevarat si intreaba-l ce simte. Asculta-l si vei vedea cat de fascinanta poate fi mintea unui barbat. Vei descoperi ca barbatul nu e diferit de femeie si ca si el are nelinistiti, incertitudini, temeri.

Daca tu nu vorbesti cu barbatul tau, alta o va face.

Cand ai vorbit ultima data cu barbatul tau?

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *