Dar tu cand te mariti/insori?

Eee… si au trecut zilele de Craciun, ne-am distrat, ne-am imbuibat, am baut pana am cazut sub masa, ca deh, suntem romani si la final am primit, inevitabil, fatidica intrebare: tu cand te mariti/insori?

Lasa-ma, frate, sa mor pe limba mea, asa cum stiu, sa traiesc cum pot si sa fac ce vreau. Rudele astea batrane, indiferent de grad, si-au trait viata cum au vrut si nu au dat socoteala nimanui. Astia au uitat ca nici lor nu le placea sa fie intervievati despre viata lor, atunci cand erau tineri si, in nici un caz, la mesele de sarbatori, cand se presupune ca trebuie sa se simta toti bine, nu doar unii.

Generatia babacilor ar trebui sa inceteze sa-i mai puna pe tineri la zid, doar pentru ca nu sunt la fel ca ei. Fiecare generatie creste, se dezvolta, traieste asa cum stie si simte. Ai batrani au uitat cum e sa vrei sa fii liber fara sa te cenzureze careva.

Ne auzim in viitor, cand poate oamenii nu ii vor mai judeca pe cei din jur si poate isi vor da seama ca viata e scurta si trebuie traita aici si acum, asa cum e ea, cand empatia, grija si iubirea vor fi ganduri si sentimente care vor defini specia umana!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *