Daca nu risti, nu vei sti ce ai pierdut!

Daca nu risti, nu vei sti ce ai pierdut! Asa ar suna sfatul oricaruia dintre prietenii tai, care ar vrea sa para un cunoscator.

Daca nu risti nu vei stii ce ai pierdut, daca risti poti sa castigi sau sa pierzi. Totul e ca la loterie. Niciodata nu stii daca ai tras sau nu lozul castigator al vietii. Atunci ce iti ramane de facut? Orice vrei. Risti sau nu, alegi sau nu, o faci sau nu. Totul depinde de tine, nu de ceea ce iti spun ceilalti.

E viata ta si tu esti singura persoana in masura sa stii ce vrei sa faci cu ea si ce drum alegi in micile rascruci ale vietii. Poti sa fii cum vrei si sa alegi orice vrei, pentru ca la tine sta cheia vietii tale.

Nu lasa pe nimeni sa iti spuna ce sa faci pentru ca atunci vei avea o scuza pentru greseli si o persoana sau mai multe pe care sa dai vina. Nu-i asa ca te-ai simti mai bine daca ai stii ca, indiferent de rezultat, tu esti singura persoana care a decis cursul lucrurilor? Nu crezi ca te-ai simti mai bine daca nu ai strica relatiile cu cei din jur, daca nu ai mai avea pe cine sa dai vina pentru incercarile tale nereusite si sfaturile pe care le-ai urmat fara sa te intrebi daca sunt sau nu ceea ce ai vrea cu adevarat?

Viata ramane un joc la loterie si tu trebuie sa platesti pentru propriul tau bilet sau sa decizi daca vrei sau nu sa iti incerci norocul!

Alege cu inima si mintea pentru ca, impreuna, inima si mintea sunt echipa ta si pot colabora in beneficiul tau!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *