Ce-și doresc femeile?!

Cu toții am urmărit măcar o dată filmul What Women Want? cu Mel Gibson și Helen Hunt, dar nu despre asta doresc să vorbesc azi. Femeile, majoritatea, au o dorință ascunsă. Vor o dragoste pasională și mistuitoare, chiar dacă pentru un timp scurt, măcar o dată în viață.

Pasiunea ne mistuie și ne învăluie ca o catifea. Îmbrăcăm culoarea pasiunii și o purtăm cu mândrie, dar numai în spațiul nostru intim. Vrem acea nebunie care să ne descentreze și să ne determine să facem cele mai mari nebunii de care suntem capabile. Vrem acea dragoste nebună pe care s-o simțim prin toți porii noștri și care ne face să credem că mâncăm, respirăm și trăim iubire. Vrem să ne pierdem controlul măcar o dată, să simțim că suntem vii. O singură sărutare apăsată e capabilă să ne trezească mii de stări adormite în noi. Cu toate, avem sau vom avea acel bărbat pasional care ne-a aruncat de pe axa noastră și ne-a făcut să ne îmbătăm în simțiri. Dacă sunteți cu adevărat norocoase puteți cunoaște doi astfel de bărbați.

Doar o femeie care a simțit că gândurile își pierd coerența, că mintea stă în loc și sângele curge mult mai repede, că trupul n-o mai ascultă și simte că ia foc, știe despre ce vorbesc. Ceea ce simți în pasiune e foc și gheață, nebunie și beția simțurilor. O simplă sărutare te face să îți pierzi controlul. Ești sub o vrajă ce a pus stăpânire pe tine și acțiunile tale. Tu nu îți mai aparții, ci ești captivă în dragostea pasională pe care bărbatul ți-o insuflă. Mai ști senzațiile de fluturași din stomac? Acum ai un stol de păsări ce zboară agitat și vor să scape, iar mintea îți ia foc. Trăiești fiecare clipă separat, dar ca un întreg și te pierzi pe tine în fiecare dintre aceste momente sublime.

Să simți nebunia pasiunii și să îi supraviețuiești când se încheie este o dovadă a femeii puternice din tine. Orice lucru pe lumea aceasta vine cu un preț. Când te abandonezi în pasiune știi că riști să fie ca un vis frumos, iar dacă visul se încheie vei știi că e momentul să plătești pentru clipa ta. Dacă ești o sentimentală ce se lasă condusă de emoții și simțuri, atunci vei crede că s-a prăbușit întreaga lume în jurul tău, dar nu e așa. Zâmbește și fii răbdătoare. Pasiunea adevărată e acolo unde e iubire adevărată, iar atunci vei lua foc cu totul….

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *