Cand pierzi controlul timpului

Traim intr-o lume pe repede inainte si ne grabim si uitam sa ne mai dam cate o pauza. Nu mai avem timp sa ne oprim din goana noastra zilnica sa admiram o floare (decat daca ii facem poza pentru retelele de socializare). Nu mai avem timp nici pentru noi si nici pentru ce ne facea odata fericiti.

Cand eram copii nu stiam ce e timpul si gandeam in notiuni de zi si noapte sau dimineata, pranz, dupa-amiaza si seara, acestea fiind momente delimitate de mesele la care eram strigati de mame si bunici. Timpul nu exista pentru copilul de atunci, pana cand, copilul, mai voia un pic de timp sa stea pe-afara.

Asa ar trebui sa fie si acum. Sa nu ne mai grabim cu ochii la ceas si nici sa nu ne mai simtim presati de timp. Exista timp pentru toate si nu exista timp pentru nimic. Mereu vom vrea mai mult timp pentru vacante, mai mult timp cu parintii sau copiii, mai mult timp sa mancam sanatos, mai mult timp sa impartim cu cineva, mai mult timp sa ne terminam termenele limita, mai mult, mereu.

Deodata nu mai ai timp. Ai ajuns la capat de drum si ti s-a terminat timpul tau pe acest pamant. Si regreti, tot timpul, timpul acela pe care tu oricum l-ai petrecut asa cum ai crezut ca e mai bine. Si totul il rezumi la timp si la faptul ca ai mai vrea un pic de timp.

Timpul tau, al meu, al tuturor e limitat. Oricat ti-ai dori, ziua nu va fi mai mare de douazeci si patru de ore, iar tu va trebui sa te inveti ca nu exista timp. E aici si acum.

Traieste viata in clipe, traieste momentele cu intensitate, daruire si iubire si nu va mai conta ca nu mai e timp!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *