Cand iubesti…

Cea mai buna versiune a ta e cand iubesti!

Fara sa iubim cu adevarat suntem nimic, iar actiunile noastre nu au esenta, par goale de insemnatatea pe care ne-o da iubirea.

Cand simti ca perechea ta este cea potrivita, iar fiecare bucatica de puzzle se potriveste perfect pentru a intregi tabloul, pana si cele mai mici actiuni pe care le facem conteaza.

Esti indragostit de o idee, indragostit de dragoste sau de omul ales?!

Daca iubesti ideea de indragostire vei sfarsi prin a fugi din relatie in relatie, esuand in pastrarea unei relatii care sa iti ofere sentimentul de implinire.

Daca iubesti dragostea vei incerca sa potrivesti orice om in tabloul cu inimioare fara sa iei in calcul daca ti se raspunde sau nu la sentimente si vei sfarsi dezamagit.

Dar daca iubesti omul, cu bune si rele, nu vei stii niciodata ce inseamna monotonia, frustrarea, deznadejdea si insecuritatea. Fiecare clipa langa omul tau e ca o raza de soare intr-o zi frumoasa de primavara.

Viata e ca un carnaval plin de carusele. Dar nu simti cum urci si cobori pentru ca iubesti omul potrivit. Cand iubesti, puritatea sentimentelor face ca totul sa para mai usor!

Iubirea pura va scoate mereu la suprafata cea mai buna versiune a ta. Cand iubesti vrei sa fii mai bun si lumea sa fie un loc mai bun pentru fiinta iubita!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificare anti-roboți *Captcha loading...