Starul din celebrul serial „Breaking Bad”, Bryan Cranston, a declarat pentru BBC că ar putea exista o cale de întoarcere pentru Harvey Weinstein și Kevin Spacey, în ciuda acuzațiilor de hărțuire sexuală.

Actorul a spus că e „nevoie de timp… și căință profundă de partea lor”. „Dacă ne-ar arăta că lor… le pare cu adevărat rău și vor să-și ispășească păcatele, în loc să se justifice, să ceară iertare.”

„Poate că la un moment dat va fi loc și pentru aceasta (o cale de întoarcere). Poate că e posibil”, a spus starul, pentru BBC.

„Va depinde de noi să determinăm de la caz la caz dacă acea persoană merită sau nu o a doua șansă”, a mai adăugat Cranston.

Atât Weinstein, cât și Spacey, au negat acuzațiile aduse lor.

Cranston a spus că oricine este găsit vinovat de asemenea abuzuri ar trebui să conștientizeze că are „o problemă psihologică și emoțională adânc înrădăcinată, ce necesită ani pentru a fi reparată” și că ar trebui să fie dispus să „muncească” pentru a-și vedea cariera reabilitată.

În vârstă de 61 de ani, actorul devenit faimos pentru rolul profesorului de chimie devenit răufăcător din necesitate, din seria „Breaking Bad”, care a rulat între anii 2008-2013, a declarat pentru editorul artistic al BBC, Will Gompetz: „Comportamentul sexual prădător nu este o problemă de la Hollywood, este o problemă a societății și o vedem peste tot.”

 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *