Nici nu știu cum au trecut lunile astea de toamnă și n-am apucat să fac nimic din tot ce-mi doream. Timpul zboară pe lângă tine atunci când îți dorești să faci multe și până la urmă nu te alegi decât cu un fotoshooting.

Cred că aici este locul perfect să explic absența mea de pe canalul de youtube din ultima perioadă. Toamna nu este doar un anotimp frumos și foarte colorat, ci și unul în care, dacă nu suntem suficient de atenți, ne alegem cu răceli. Asta am pățit eu. Așadar am sărit de la o răceală la alta, cu doar câteva zile de liniște între ele. Am profitat acum că am fost un pic mai bine și am fost să fac poze. Normal că din acestea nu puteau să lipsească pisoii. Și uite așa a devenit Daisy fotografia de copertă a materialului de față.

M-am gândit mult la acest material și la pozele care să-l însoțească. Parcă nimic nu mi s-a părut că se potrivește mai bine decât un cadru natural, specific toamnei, un pulovăr gros și un machiaj în culori asortate atmosferei.

Frunzele ruginii, uscate și foșnetul acesta era tot ce îmi doream și ce-mi imaginasem pentru aceste poze. M-am bucurat enorm când am găsit o grămadă mare, care parcă mă aștepta pe mine.

Cu bucurie de copil m-am așezat să-mi fac mult doritele poze, reușind astfel să-mi împlinesc dorința.

Și pentru că toate astea au fost, pentru mine, un succes, am decis să le împart cu voi.

 

 

 

 

 

 

Tot ce-mi mai rămâne de spus e că măcar iarna asta mi-aș dori să pot bifa pe lista mea imaginară acele puncte care sper să se și împlinească. Totodată sper la zero alte răceli care să nu-mi dea voie să îmi împlinesc acele mici dorințe de femeie cu idei creative.

Și cred că sesiunea de poze n-ar fi fost completă dacă micul Jerry nu ar fi insistat că vrea și el să fie văzut pe internet de pisicimea în căutare de băieți frumoși cu blăniță de tigruț.

Acestea fiind spuse, vă împărtășesc un mic secret: vreau ca în următoarele luni să îmi măresc colecția de pături pufoase, pe care bineînțeles că Daisy mi le va strica după sesiunea ei de supt și smotocit, căci ea încă se mai crede pui mic; vreau să beau mai multe ceaiuri aromate și să ajung să mai adaug la colecție încă vreo două ceaiuri specifice sezonului rece; aș vrea să reușesc să mai fac cel puțin încă trei sesiuni de poze iarna asta; iar cel mai mult aș vrea să stau învelită într-o pătură, cu o cană de ceai fierbinte, să ascult jazz și să citesc o carte bună. Voi ce v-ați dori iarna aceasta?

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *