Aceiași și totuși alta.

În fiecare femeie zac mii de alte femei. Femei ce au fost și au rămas acolo suspendate în timp, fără posibilitatea de ieșire.

Ele rămân în poze și amintiri, în clipe suspendate de timp. Dar tu, femeie de acum, nu mai ești nici copilița cu bucle sau codițe care zâmbește știrb dintr-o poză alb-negru, dintr-un album prăfuit, nici adolescenta rebelă tunsă scurt, îmbrăcată băiețește, care încearcă prima țigară. Tu nu ești nici șatena, nici bruneta, nici roșcata sau blonda din amintirile celorlalți. Tu nu ești nici cea care a făcut ceva absolut nebunește și nici măcar nu ești cea care a cedat un loc în autobuz cuiva.

NU. Tu nu ești toate acele femei care au plâns și au suferit, care au râs și zâmbit, care au iubit și urât cu intensitate. Nici măcar nu ești cea care s-a uitat în ochii cuiva simțind indiferență sau aversiune totală. NU. Tu nu mai ești nici copil, nici fetiță, nici adolescentă. Ești doar tu, cea de acum. Mâine vei fi alta, așa cum în fiecare clipă ești alta. Sunt atât de multe ipostaze într-o femeie încât, s-o identifici doar cu o singură imagine sau s-o creionezi în câteva cuvinte, e prea puțin.

Însumează fiecare secundă din momentul în care te-ai născut până acum, apoi adună toate clipele pe care le vei petrece până când nu vei mai fi și nici măcar atunci nu vei avea tabloul unei femei complet.

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificare anti-roboți *Captcha loading...